Draaikantelstuk RC2

Met een draaikantelstuk van Rototilt kunt u meer met uw graafmachine bereiken en meer verschillende soorten opdrachten uitvoeren – met minder machinebewegingen.

Brochure Request quote!

RC2

  • Machineklasse 3 – 6,5 t.
  • Opbreekkoppel 43 kNm
  • Max. kantelhoek 40°
  • Oliedebiet 42 l/min

Rototilt draaikantelstuk RC-serie

Met een rototilt draaikantelstuk creëert u nieuwe toepassingsgebieden voor uw graafmachine, terwijl u tegelijkertijd een hogere productiviteit en betere resultaten krijgt. Bij DRS Machinery beschikken wij over een breed assortiment draaikantelstukken voor graafmachines tussen 1,5 en 43 ton. De RC draaikantelstukken bieden een soepelere gebruikservaring, hogere energie-efficiëntie en nauwkeurigheid.

RC2

Het Rototilt RC2 draaikantelstuk is ontwikkeld voor graafmachines met een gewicht van 3 tot 6,5 ton. Het RC2 model is gebaseerd op hetzelfde concept als de grotere Rototilt modellen met geïntegreerde swivel, wat resulteert in minder slangen en een hoger debiet. De RC2 is een krachtig alternatief, met een hoge opbreekkracht en hoog debiet, ideaal voor het gebruik van hydraulische uitrustingsstukken onder het draaikantelstuk.

Dankzij verbeterde technologie en ontwerp biedt de RC2 een soepele gebruikerservaring en een geoptimaliseerde levensduur. In tegenstelling tot de eerdere Rototilt draaikantelstukken is de ILS centrale smering en de veiligheidsvergrendeling bekend als SecureLock standaard inbegrepen bij de RC2. Een ingebouwde sensor bewaakt de vergrendelingsdruk, waardoor de veiligheid wordt verhoogd om te voldoen aan de eisen van EN474.

Didn't find what you were looking for? Leave a search and we'll find what you're looking for in our network!

Do you have any questions? Please contact me!

Do you have any questions or would you like to make an appointment? Please contact me by phone or send me an e-mail.

+31 6 5205 4915 Daily accessible until 22:00
You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×