Snelwissel S30/180

De snelwissel heeft een volledig gesloten ontwerp om het risico te verkleinen dat vuil het vergrendelingsmechanisme beschadigt.

Brochure Request quote!

S30/180

  • Machineklasse 0 - 2 t
  • Gewicht (vanaf) 15 kg
  • Stickbreedte 125 mm
  • Optioneel lashaak 0,75 t

Een steelwrist snelwissel

De S30-snelwissel wordt gebruikt voor het aan- en afkoppelen van aanbouwdelen voor minigravers. De S30 snelwissel volgt de symmetrische standaard en heeft een mechanische vergrendelingsfunctie of een hydraulische vergrendelingsfunctie.

De S30-snelwissel is uit één stuk gegoten, heeft grote contactoppervlakken en een geoptimaliseerd ontwerp, waardoor hij licht van gewicht maar toch robuust is, wat een lange levensduur garandeert. De snelwissel heeft een volledig gesloten ontwerp om het risico te verkleinen dat vuil het vergrendelingsmechanisme beschadigt.

De snelwissel is uitgerust met een veiligheidshaak, deze Front Pin Hook (FPH) zorgt dat de vooras van het aanbouwdeel vast zit om het risico te verminderen dat het aanbouwdeel loskoppelt. De snelwissel voldoet aan alle relevante veiligheidsvoorschriften zoals EN474-5 en ISO 13031:2023. De steelwrist expanderpin-technologie zorgt voor een spelingsvrije verbinding om slijtage te verminderen en de levensduur van uw apparatuur te verlengen.

Toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vul het offerte formulier in!

Didn't find what you were looking for? Leave a search and we'll find what you're looking for in our network!

Do you have any questions? Please contact me!

Do you have any questions or would you like to make an appointment? Please contact me by phone or send me an e-mail.

+31 6 5205 4915 Daily accessible until 22:00
You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×