Tiltrotator X04 S40

Steelwrist kleine tiltrotators zijn ontwikkeld met een focus op flexibiliteit, bouwhoogte en een laag eigen gewicht.

Brochure Please contact me!

X04 S40

  • Machineklasse 2 - 4 t
  • Opbreekkoppel 35 kNm
  • Max. kantelhoek 45°
  • Oliedebiet 28 l/min
  • Max. werkdruk 210 bar

Een Steelwrist draaikantelstuk

De Steelwrist X04 S40 kleine tiltrotator is ontwikkeld met een focus op flexibiliteit, bouwhoogte en een laag gewicht, wat belangrijk is voor compacte graafmachines. Vaak worden Direct Fit tiltrotators (vaste ophanging) gekozen in deze gewichtsklasse. Met een gietstalen basis kan het gewicht worden verlaagd en wordt de sterkte van het draaikantelstuk gemaximaliseerd. Alles wat u nodig heeft om uw werk te vergemakkelijken.

De wormwiel-behuizing, de ophaning en de snelwissel zijn standaard in massief staal gegoten. Voorzien van geharde pennen en cilinderstangen. Het draaikantelstuk wordt geleverd met een besturingssysteem welke geschikt is voor uw graafmachine, ongeacht of deze een of meerdere dubbelwerkende hydrauliek functie’s heeft.

Besturingssysteem

Steelwrist biedt twee varianten van tiltrotatorbesturingssystemen aan. Quantum, het geavanceerd systeem waarbij de focus ligt op ergonomie, eenvoudige installatie, brandstofefficiëntie, remote support en Toolrec-functionaliteit. Het meer basale systeem, gekenmerkt door proportionele machinebesturing met vier slangen is het basissysteem voor tiltrotatorbesturing, dat vaak wordt gebruikt voor compacte graafmachines. Er wordt gebruik gemaakt van de eigen proportionele circuits van de graafmachine en originele joysticks.

Gripper Cassette (optioneel)

Het draaikantelstuk kan uitgerust worden met een grijpercassette met vingers, waardoor uw graafmachine nog flexibeler wordt en voorwerpen met precisie kan hanteren. De grijpercassette kan achteraf worden gemonteerd.

Centrale Smering (optioneel)

Onze tiltrotators kunnen geleverd worden met een centrale smering welke op vrijwel alle automatische smeersystemen past in de markt. Het achteraf monteren van de centrale smering wordt afgeraden om schade aan de slangen te voorkomen.

Toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vul het offerte formulier in!

Didn't find what you were looking for? Leave a search and we'll find what you're looking for in our network!

Do you have any questions? Please contact me!

Do you have any questions or would you like to make an appointment? Please contact me by phone or send me an e-mail.

+31 6 5205 4915 Daily accessible until 22:00
You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×