Draaikantelstuk RC6

€ 18.600,- Excl BTW

Met een draaikantelstuk van Rototilt kunt u meer met uw graafmachine bereiken en meer verschillende soorten opdrachten uitvoeren – met minder machinebewegingen.

Offerte aanvragen!

Draaikantelstuk RC6

  • Machineklasse 17 - 24 ton
  • Opbreekkoppel 255 kN
  • Max. kantelhoek 40°
  • Oliedebiet 121 l/min

DRAAIKANTELSTUK ROTOTILT RC-SERIE

Het draaikantelstuk van Rototilt creëert nieuwe toepassingsgebieden voor uw graafmachine, terwijl u tegelijkertijd een hogere productiviteit en betere resultaten krijgt. Een graafmachine uitgerust met een draaikantelstuk is breed inzetbaar. Het is de oplossing voor grondverzet en sloopwerkzaamheden. Bij DRS Machinery beschikken wij over een breed assortiment draaikantelstukken voor graafmachines tussen 1,5 en 43 ton. Het RC draaikantelstuk biedt een soepele gebruikservaring, hogere energie-efficiëntie en een optimale positionering van uw uitrustingsstuk.

Draaikantelstuk RC6

Het RC6 draaikantelstuk is geschikt voor het zwaardere werk zoals grond- en wegwerkzaamheden en is bestend tegen opbreekmomenten tot 255 kNm. De RC6 draaikantelstuk is ideaal voor graafmachines tussen 15-24 ton. Het draaikantelstuk is ontworpen voor uw gebruiksgemak, energie-efficiëntie en wendbaarheid. Met drukgecompenseerde hydrauliek kunt u de functies van het draaikantelstuk onafhankelijk van elkaar gebruiken voor optimale nauwkeurigheid. Bovendien kunt u dankzij het proportionele bedieningssysteem RC System alle functies in één en dezelfde graafbeweging aansturen voor optimale bediening. Met het RC6 draaikantelstuk heeft u beschikking over alle functies en kenmerken van Rototilt, zoals een volledig gegoten, met olie gevuld rotorhuis voor maximale smering, minimale slijtage en een zeer lange levensduur.

Op de website niet gevonden wat u zocht? Laat een zoekopdracht achter en wij vinden met ons netwerk wat u zoekt!

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail.

U gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet ondersteunt worden door uw webbrowser Update mijn webbrowser

×