Over ons DRS Machinery

DRS Machinery is gespecialiseerd in service, reparatie en totaaloplossingen voor diverse grondverzet- en bouwmachines, met een specifieke focus op draaikantelstukken.

Dankzij onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kunnen wij zowel preventief als correctief onderhoud bieden. Bij DRS Machinery zorgen wij voor volledige onderhoudsoplossingen, zodat uw draaikantelstuk altijd in optimale staat verkeert. Wij zijn experts in het deskundig herstellen van draaikantelstukken en bijbehorende onderdelen. Daarnaast kunnen wij u adviseren over technische aanpassingen aan uw machinepark en deze aanpassingen naar uw wensen uitvoeren. Bij DRS Machinery leveren wij maatwerk, zowel op locatie als in eigenhuis in Mierlo en Lierop. Voor een volledige service van uw tiltrotator kunt u bij ons terecht. Als erkend Steelwrist Garantie & Servicepunt voor regio Zuid-Nederland staan we garant voor kwaliteit.

Is het tijd voor een check-up van uw tiltrotator? We demonteren en controleren deze grondig en stellen hem opnieuw af. Daarnaast bieden wij ook advies op maat.

Op de website niet gevonden wat u zocht? Laat een zoekopdracht achter en wij vinden met ons netwerk wat u zoekt!

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail.

U gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet ondersteunt worden door uw webbrowser Update mijn webbrowser

×