Draaikantelstuk RC9

Met een draaikantelstuk van Rototilt kunt u meer met uw graafmachine bereiken en meer verschillende soorten opdrachten uitvoeren – met minder machinebewegingen.

Brochure Request quote!

RC9

  • Machineklasse 32 – 43 t
  • Opbreekkoppel 500 kNm
  • Max. kantelhoek 40 °
  • Oliedebiet 206 l/min

Rototilt draaikantelstuk RC-serie

Met een rototilt draaikantelstuk creëert u nieuwe toepassingsgebieden voor uw graafmachine, terwijl u tegelijkertijd een hogere productiviteit en betere resultaten krijgt. Bij DRS Machinery beschikken wij over een breed assortiment draaikantelstukken voor graafmachines tussen 1,5 en 43 ton. De RC draaikantelstukken bieden een soepelere gebruikservaring, hogere energie-efficiëntie en nauwkeurigheid.

RC9

Het Rototilt RC9 draaikantelstuk is het grootste model binnen de RC-serie, geoptimaliseerd voor grotere graafmachines tussen 32 en 43 ton. De RC9 transformeert grote graafmachines in krachtige en flexibele alleskunners. Het RC9 draaikantelstuk kan hoge oliedoorstroming aan en is bestend tegen een indrukwekkend opbreekmoment van 500kNm aan.  Het RC9 draaikantelstuk heeft een krachtig wormwiel om grote spanningen aan te kunnen. Daarnaast biedt de RC9 maximaal koppel en extra hydrauliek voor bijvoorbeeld een grijpermodule en andere hydraulische uitrustingsstukken. Bovendien kunt u dankzij het proportionele bedieningssysteem RC System alle functies in één en dezelfde graafbeweging aansturen voor optimale bediening. Met de RC9 heeft u beschikking over alle functies en kenmerken van Rototilt, zoals een volledig gegoten, met olie gevuld rotorhuis voor maximale smering, minimale slijtage en een zeer lange levensduur.

Didn't find what you were looking for? Leave a search and we'll find what you're looking for in our network!

Do you have any questions? Please contact me!

Do you have any questions or would you like to make an appointment? Please contact me by phone or send me an e-mail.

+31 6 5205 4915 Daily accessible until 22:00
You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×