Draaikantelstuk RC9

Met een draaikantelstuk van Rototilt kunt u meer met uw graafmachine bereiken en meer verschillende soorten opdrachten uitvoeren – met minder machinebewegingen.

Brochure Offerte aanvragen!

RC9

  • Machineklasse 32 – 43 t
  • Opbreekkoppel 500 kNm
  • Max. kantelhoek 40 °
  • Oliedebiet 206 l/min

Rototilt draaikantelstuk RC-serie

Met een rototilt draaikantelstuk creëert u nieuwe toepassingsgebieden voor uw graafmachine, terwijl u tegelijkertijd een hogere productiviteit en betere resultaten krijgt. Bij DRS Machinery beschikken wij over een breed assortiment draaikantelstukken voor graafmachines tussen 1,5 en 43 ton. De RC draaikantelstukken bieden een soepelere gebruikservaring, hogere energie-efficiëntie en nauwkeurigheid.

RC9

Het Rototilt RC9 draaikantelstuk is het grootste model binnen de RC-serie, geoptimaliseerd voor grotere graafmachines tussen 32 en 43 ton. De RC9 transformeert grote graafmachines in krachtige en flexibele alleskunners. Het RC9 draaikantelstuk kan hoge oliedoorstroming aan en is bestend tegen een indrukwekkend opbreekmoment van 500kNm aan.  Het RC9 draaikantelstuk heeft een krachtig wormwiel om grote spanningen aan te kunnen. Daarnaast biedt de RC9 maximaal koppel en extra hydrauliek voor bijvoorbeeld een grijpermodule en andere hydraulische uitrustingsstukken. Bovendien kunt u dankzij het proportionele bedieningssysteem RC System alle functies in één en dezelfde graafbeweging aansturen voor optimale bediening. Met de RC9 heeft u beschikking over alle functies en kenmerken van Rototilt, zoals een volledig gegoten, met olie gevuld rotorhuis voor maximale smering, minimale slijtage en een zeer lange levensduur.

Op de website niet gevonden wat u zocht? Laat een zoekopdracht achter en wij vinden met ons netwerk wat u zoekt!

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail.

U gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet ondersteunt worden door uw webbrowser Update mijn webbrowser

×