Gebruikte Steelwrist X18 CW30

Op aanvraag

Gebruikte Steelwrist X18, compleet gereviseerd in eigen huis.

Offerte aanvragen!

Steelwrist X18

  • Machineklasse 12 - 16 t
  • Max. opbreekkoppel 150 kNm
  • Max. kantelhoek 45°
  • Oliedebiet 94 l/min
  • Max. werkdruk 210 bar

EEN STEELWRIST DRAAIKANTELSTUK

De Steelwrist X18 CW30 tiltrotator is ontwikkeld met een focus op vermogen en veelzijdig, wat belangrijk is voor middelgrote graafmachines. De Steelwrist draaikantelstukken beschikken over een lage bouwhoogte, een grote kantelhoek en een juiste verhouding tussen sterkte en gewicht. Met de gietstalen basis wordt het gewicht worden verlaagd en wordt de sterkte van het draaikantelstuk gemaximaliseerd.

Met een middelgrote graafmachine kunt u projecten van verschillende omvang uitvoeren, van kleinschalige tuinwerkzaamheden tot wegwerkzaamheden of funderingswerkzaamheden op bouwplaatsen. De X18 tiltrotator verbetert de efficiëntie van de graafmachine, omdat u hiermee een aanbouwdeel 360 graden kunt draaien en 45 graden kunt kantelen, met uiterste precisie en bestuurbaarheid.

Een draaikantelstuk met high-flow hydrauliek zorgt ervoor dat het mogelijk is aanbouwdelen te gebruiken die hoge oil-flow vereisen. Een robuuste en eenvoudig af te stellen Absolute Rotation-sensor in de high-flow doorvoer levert uiterst nauwkeurige gegevens aan het machinebesturingssysteem.

BESTURINGSSYSTEEM

Steelwrist biedt twee varianten van tiltrotatorbesturingssystemen aan. Quantum, het geavanceerd systeem waarbij de focus ligt op ergonomie, eenvoudige installatie, brandstofefficiëntie, remote support en Toolrec-functionaliteit. Het meer basale systeem, gekenmerkt door proportionele machinebesturing met vier slangen is het basissysteem voor tiltrotatorbesturing, dat vaak wordt gebruikt voor compacte graafmachines. Er wordt gebruik gemaakt van de eigen proportionele circuits van de graafmachine en originele joysticks.

Op de website niet gevonden wat u zocht? Laat een zoekopdracht achter en wij vinden met ons netwerk wat u zoekt!

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail.

U gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet ondersteunt worden door uw webbrowser Update mijn webbrowser

×