Draaikantelstuk RC1

Met een draaikantelstuk van Rototilt kunt u meer met uw graafmachine bereiken en meer verschillende soorten opdrachten uitvoeren – met minder machinebewegingen.

Brochure Offerte aanvragen!

RC1

  • Machineklasse 1,5 – 3,5 t
  • Opbreekkoppel 35 kNm
  • Max. kantelhoek 40°
  • Oliedebiet 21 l/min

Rototilt draaikantelstuk RC-serie

Met een rototilt draaikantelstuk creëert u nieuwe toepassingsgebieden voor uw graafmachine, terwijl u tegelijkertijd een hogere productiviteit en betere resultaten krijgt. Bij DRS Machinery beschikken wij over een breed assortiment draaikantelstukken voor graafmachines tussen 1,5 en 43 ton. De RC draaikantelstukken bieden een soepelere gebruikservaring, hogere energie-efficiëntie en nauwkeurigheid.

RC1

De Rototilt RC1 is het kleinste draaikantelstuk, ontworpen voor minigraafmachines en kleine machines van 1,5 tot 3,5 ton. Het RC1-model beschikt over een gegoten rotorhuis en is te gebruiken met het RC System bedieningssysteem. Dankzij de compactere ophanging is er meer ruimte voor elektronica en hydraulica. De RC serie draaikantelstuk beschikt over de ILS centrale smering en de SecureLock veiligheidsvergrendeling standaard meegeleverd. Een ingebouwde sensor bewaakt de vergrendelingsdruk voor extra veiligheid, zodat u voldoet aan de eisen van EN474.

Op de website niet gevonden wat u zocht? Laat een zoekopdracht achter en wij vinden met ons netwerk wat u zoekt!

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail.

U gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet ondersteunt worden door uw webbrowser Update mijn webbrowser

×