Draaikantelstuk RC4

Met een draaikantelstuk van Rototilt kunt u meer met uw graafmachine bereiken en meer verschillende soorten opdrachten uitvoeren – met minder machinebewegingen.

Brochure Offerte aanvragen!

RC4

  • Machineklasse 10 – 16 t
  • Opbreekkoppel 163 kNm
  • Max. kantelhoek 40°
  • Oliedebiet 91 l/min

Rototilt draaikantelstuk RC-serie

Met een rototilt draaikantelstuk creëert u nieuwe toepassingsgebieden voor uw graafmachine, terwijl u tegelijkertijd een hogere productiviteit en betere resultaten krijgt. Bij DRS Machinery beschikken wij over een breed assortiment draaikantelstukken voor graafmachines tussen 1,5 en 43 ton. De RC draaikantelstukken bieden een soepelere gebruikservaring, hogere energie-efficiëntie en nauwkeurigheid.

RC4

Het Rototilt RC4 draaikantelstuk uitermate geschikt voor graafmachines van 10 tot 16 ton. Het draaikantelstuk is ontworpen om zonder problemen te blijven functioneren in ruwe omstandigheden en onder zware belastingen tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Het RC4 draaikantelstuk is bestend tegen opbreekmomenten tot 163 kNm. RC-serie draaikantelstukken zijn ontworpen voor uw gebruiksgemak, energie-efficiëntie en wendbaarheid. Met drukgecompenseerde hydrauliek kunt u de functies van het draaikantelstuk onafhankelijk van elkaar gebruiken voor optimale bediening.  De RC4 beschikt over een volledig gegoten, oliegevuld rotorhuis voor maximale smering, minimale slijtage en een optimale levensduur. De RC4 is standaard voorzien van het SecureLock veiligheidsslot.

Op de website niet gevonden wat u zocht? Laat een zoekopdracht achter en wij vinden met ons netwerk wat u zoekt!

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail.

U gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet ondersteunt worden door uw webbrowser Update mijn webbrowser

×