Draaikantelstuk RC5

Met een draaikantelstuk van Rototilt kunt u meer met uw graafmachine bereiken en meer verschillende soorten opdrachten uitvoeren – met minder machinebewegingen.

Brochure Offerte aanvragen!

RC5

  • Machineklasse 14 – 19 t
  • Opbreekkoppel 200 kNm
  • Max. kantelhoek 40°
  • Oliedebiet 121 l/min

Rototilt draaikantelstuk RC-serie

Met een rototilt draaikantelstuk creëert u nieuwe toepassingsgebieden voor uw graafmachine, terwijl u tegelijkertijd een hogere productiviteit en betere resultaten krijgt. Bij DRS Machinery beschikken wij over een breed assortiment draaikantelstukken voor graafmachines tussen 1,5 en 43 ton. De RC draaikantelstukken bieden een soepelere gebruikservaring, hogere energie-efficiëntie en nauwkeurigheid.

RC5

Het Rototilt RC5 draaikantelstuk is geschikt voor graafmachines tussen 14 – 19 ton. De RC5 heeft een 25% hoger kantelkoppel dan zijn voorganger de R5. Het RC5 draaikantelstuk is ontworpen voor uw gebruiksgemak, energie-efficiëntie en wendbaarheid. Met drukgecompenseerde hydrauliek kunt u de functies van het draaikantelstuk onafhankelijk van elkaar gebruiken voor optimale nauwkeurigheid. Bovendien kunt u dankzij het proportionele bedieningssysteem RC System alle functies in één en dezelfde graafbeweging aansturen voor een optimale bediening.

Met de RC-serie heeft Rototilt betere voorwaarden gecreëerd om met functies te werken die hogere doorstroom vragen. Ook zijn de mogelijkheden uitgebreider geworden om uitrustingsstukken te gebruiken die een hoge olie doorstroom vereisen. Met de RC5 heeft u ook de beschikking tot alle andere functies en kenmerken van Rototilt, zoals een volledig gegoten, oliegevuld rotorhuis voor maximale smering, minimale slijtage en een zeer lange levensduur.

Op de website niet gevonden wat u zocht? Laat een zoekopdracht achter en wij vinden met ons netwerk wat u zoekt!

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail.

U gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet ondersteunt worden door uw webbrowser Update mijn webbrowser

×