Draaikantelstuk RC6

Met een draaikantelstuk van Rototilt kunt u meer met uw graafmachine bereiken en meer verschillende soorten opdrachten uitvoeren – met minder machinebewegingen.

Offerte aanvragen!

RC6

  • Machineklasse 15 – 24 t
  • Opbreekkoppel 255 kNm
  • Max. kantelhoek 40°
  • Oliedebiet 121 l/min

Rototilt draaikantelstuk RC-serie

Met een rototilt draaikantelstuk creëert u nieuwe toepassingsgebieden voor uw graafmachine, terwijl u tegelijkertijd een hogere productiviteit en betere resultaten krijgt. Bij DRS Machinery beschikken wij over een breed assortiment draaikantelstukken voor graafmachines tussen 1,5 en 43 ton. De RC draaikantelstukken bieden een soepelere gebruikservaring, hogere energie-efficiëntie en nauwkeurigheid.

RC6

Het Rototilt RC6 draaikantelstuk is geschikt voor graafmachines tussen 15-24 ton. Het RC6 model is ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden tijdens langdurig gebruik en kan opbreekmomenten tot 255 kNm aan. Het RC6 draaikantelstuk is ontworpen voor uw gebruiksgemak, energie-efficiëntie en wendbaarheid. Met drukgecompenseerde hydrauliek kunt u de functies van het draaikantelstuk onafhankelijk van elkaar gebruiken voor optimale nauwkeurigheid. Bovendien kunt u dankzij het proportionele bedieningssysteem RC System alle functies in één en dezelfde graafbeweging aansturen voor optimale bediening. Met de RC-serie hebben we betere voorwaarden gecreëerd om met functies te werken die hogere doorstroom vragen. Ook zijn de mogelijkheden uitgebreider geworden om uitrustingsstukken te gebruiken die een hoge olie doorstroom vereisen. Met de RC6 heeft u ook de beschikking tot alle functies en kenmerken van Rototilt, zoals een volledig gegoten, oliegevuld rotorhuis voor maximale smering, minimale slijtage en een zeer lange levensduur.

Op de website niet gevonden wat u zocht? Laat een zoekopdracht achter en wij vinden met ons netwerk wat u zoekt!

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail.

U gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet ondersteunt worden door uw webbrowser Update mijn webbrowser

×