Draaikantelstuk RC8

Met een draaikantelstuk van Rototilt kunt u meer met uw graafmachine bereiken en meer verschillende soorten opdrachten uitvoeren – met minder machinebewegingen.

Brochure Offerte aanvragen!

RC8

  • Machineklasse 23 – 32 t
  • Opbreekkoppel 330 kNm
  • Max. kantelhoek 40°
  • Oliedebiet 134 l/min

Rototilt draaikantelstuk RC-serie

Met een rototilt draaikantelstuk creëert u nieuwe toepassingsgebieden voor uw graafmachine, terwijl u tegelijkertijd een hogere productiviteit en betere resultaten krijgt. Bij DRS Machinery beschikken wij over een breed assortiment draaikantelstukken voor graafmachines tussen 1,5 en 43 ton. De RC draaikantelstukken bieden een soepelere gebruikservaring, hogere energie-efficiëntie en nauwkeurigheid.

RC8

Het Rototilt RC8 draaikantelstuk is geschikt voor het zwaardere werk zoals grond- en wegwerkzaamheden en is bestend tegen opbreekmomenten tot 330 kNm. De RC8 is ideaal voor graafmachines tussen 23-32 ton. Het RC8 draaikantelstuk is ontworpen voor uw gebruiksgemak, energie-efficiëntie en wendbaarheid. Met drukgecompenseerde hydrauliek kunt u de functies van het draaikantelstuk onafhankelijk van elkaar gebruiken voor optimale nauwkeurigheid. Bovendien kunt u dankzij het proportionele bedieningssysteem RC System alle functies in één en dezelfde graafbeweging aansturen voor optimale bediening. Met de RC8 heeft u beschikking over alle functies en kenmerken van Rototilt, zoals een volledig gegoten, met olie gevuld rotorhuis voor maximale smering, minimale slijtage en een zeer lange levensduur.

Op de website niet gevonden wat u zocht? Laat een zoekopdracht achter en wij vinden met ons netwerk wat u zoekt!

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail.

U gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet ondersteunt worden door uw webbrowser Update mijn webbrowser

×