Snelwissel S45

Steelwrist symmetrische snelwissels onderscheiden zich door hun unieke eigenschappen.

Brochure Offerte aanvragen!

S45

  • Machineklasse 5 - 12 t
  • Hijshaak 3 t
  • Gewicht 70 kg
  • Stickbreedte 150 - 228 mm

EEN STEELWRIST SNELWISSEL

Een snelwissel is een koppelstuk waarmee uitrustingsstukken of graafbakken aan een graafmachine of wiellader gekoppeld kunnen worden. Steelwrist symmetrische snelwissels onderscheiden zich door hun unieke eigenschappen. Als enige fabrikant giet Steelwrist de volledige snelkoppeling in staal en voorzien zij de snelwissel standaard van een Front Pin Lock voor maximale veiligheid. Bovendien worden machinepennen standaard meegeleverd, waarvan de zogenaamde Expander-pins zorgen voor een stabiele constructie die beide oren van de snelwissel met elkaar verbindt. Dit resulteert in een solide “doosconstructie”, wat vooral bij intensief gebruik van de tiltrotator (bijvoorbeeld bij zijdelingse graafkrachten) zorgt voor een duurzame, spelingsvrije verbinding met de machine.

Het gebruik van staal als gietmateriaal biedt het voordeel dat materiaal waar nodig eenvoudig kan worden toegevoegd bijvoorbeeld op contactoppervlakken voor pennen om de druk per vierkante millimeter te minimaliseren, terwijl materiaal kan worden weggelaten waar het niet nodig is. Het resultaat is een ongeëvenaarde verhouding tussen sterkte en gewicht.

Met Front Pin Lock kunt u veilig van aanbouwdeel wisselen, ongeacht het besturingssysteem, de grootte en de leeftijd van uw graafmachine. Dit eenvoudige mechanische systeem biedt bescherming tegen veelvoorkomende risico’s, zoals het verkeerd aankoppelen van de bak.

In tegenstelling tot traditionele oplossingen die alleen aangeven of de snelwissel open is, of moderne sensoroplossingen die aangeven wanneer er verkeerd is gekoppeld, lost Steelwrist Front Pin Lock beide problemen eenvoudig op. Steelwrist maakt gebruikt van kleurcoderingssysteem: rood geeft aan dat de snelwissel open is en groen geeft aan dat de bak zich in een veilige positie bevindt.

Toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vul het offerte formulier in!

Op de website niet gevonden wat u zocht? Laat een zoekopdracht achter en wij vinden met ons netwerk wat u zoekt!

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail.

U gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet ondersteunt worden door uw webbrowser Update mijn webbrowser

×