Tiltrotator X32 SQ80

De Steelwrist X32 SQ80 tiltrotator is ontwikkeld met een focus op vermogen en veelzijdig

Brochure Neem contact met mij op!

X32 SQ80

  • Machineklasse 25 - 33 t
  • Max. opbreekkoppel 320 kNm
  • Max. kantelhoek 45°
  • Oliedebiet 128 l/min
  • Max. werkdruk 210 bar

EEN STEELWRIST DRAAIKANTELSTUK

De Steelwrist X32 SQ80 tiltrotator is ontwikkeld met een focus op vermogen en veelzijdig, wat belangrijk is voor grotere graafmachines. De Steelwrist draaikantelstukken beschikken over een lage bouwhoogte, een grote kantelhoek en een juiste verhouding tussen sterkte en gewicht. Met de gietstalen basis wordt het gewicht worden verlaagd en wordt de sterkte van het draaikantelstuk gemaximaliseerd.

De X32 tiltrotator is geschikt voor zware taken zoals wegwerkzaamheden, funderingsgraafwerkzaamheden, grondverzet en sloopwerkzaamheden. De X32 tiltrotator verbetert de efficiëntie van de graafmachine, omdat u hiermee een aanbouwdeel 360 graden kunt draaien en 45 graden kunt kantelen, met uiterste precisie en bestuurbaarheid.

Een draaikantelstuk met high-flow hydrauliek zorgt ervoor dat het mogelijk is aanbouwdelen te gebruiken die hoge oil-flow vereisen. Een robuuste en eenvoudig af te stellen Absolute Rotation-sensor in de high-flow doorvoer levert uiterst nauwkeurige gegevens aan het machinebesturingssysteem.

De SQ olieverbindingstechnologie maakt het mogelijk eenvoudig hydraulische aanbouwdelen te wisselen. Alle SQ-producten voldoen aan de Open-S-standaard. Dit betekent dat het SQ-systeem is ontworpen om verbinding te kunnen maken met andere merken volgens de Open-S-standaard.

BESTURINGSSYSTEEM

Steelwrist biedt twee varianten van tiltrotatorbesturingssystemen aan. Quantum, het geavanceerd systeem waarbij de focus ligt op ergonomie, eenvoudige installatie, brandstofefficiëntie, remote support en Toolrec-functionaliteit. Het meer basale systeem, gekenmerkt door proportionele machinebesturing met vier slangen is het basissysteem voor tiltrotatorbesturing, dat vaak wordt gebruikt voor compacte graafmachines. Er wordt gebruik gemaakt van de eigen proportionele circuits van de graafmachine en originele joysticks.

GRIPPER CASSETTE (OPTIONEEL)

Het draaikantelstuk kan uitgerust worden met een grijpercassette met vingers, waardoor uw graafmachine nog flexibeler wordt en voorwerpen met precisie kan hanteren. De grijpercassette kan achteraf worden gemonteerd.

CENTRALE SMERING (OPTIONEEL)

Onze tiltrotators kunnen geleverd worden met een centrale smering welke op vrijwel alle automatische smeersystemen past in de markt. Het achteraf monteren van de centrale smering wordt afgeraden om schade aan de slangen tegen te gaan.

Toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vul het offerte formulier in!

Op de website niet gevonden wat u zocht? Laat een zoekopdracht achter en wij vinden met ons netwerk wat u zoekt!

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail.

U gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet ondersteunt worden door uw webbrowser Update mijn webbrowser

×