Tiltrotator X07 S40

De Steelwrist X07 S40 tiltrotator is ontwikkeld met een focus op flexibiliteit, bouwhoogte en een laag gewicht, wat belangrijk is voor compacte graafmachines.

Brochure Offerte aanvragen!

X07 S40

  • Machineklasse 5 - 7 t
  • Max. opbreekkoppel 65 kNm
  • Max. kantelhoek 45°
  • Oliedebiet 42 l/min
  • Max. werkdruk 210 bar

EEN STEELWRIST DRAAIKANTELSTUK

De Steelwrist X07 S40 tiltrotator is ontwikkeld met een focus op flexibiliteit, bouwhoogte en een laag gewicht, wat belangrijk is voor compacte graafmachines. Vaak worden Direct Fit tiltrotators (vaste ophanging) gekozen in deze gewichtsklasse. Met een gietstalen basis kan het gewicht worden verlaagd en wordt de sterkte van het draaikantelstuk gemaximaliseerd. Alles wat u nodig heeft om uw werk te vergemakkelijken. Compacte graafmachines worden vaak gebruikt in verschillende bouwprojecten, zoals landschapsarchitectuur, het verwijderen van stronken of lichte sloop. Met de tiltrotator vergroot u de mogelijkheid om krappe ruimtes te bereiken, bespaart u tijd en vermindert u de slijtage aan zowel de machine als de omgeving, omdat de noodzaak voor machinebewegingen op de werkplek tot een minimum wordt beperkt.

De wormwiel-behuizing, de ophaning en de snelwissel zijn standaard in massief staal gegoten. Voorzien van geharde pennen en cilinderstangen. Het draaikantelstuk wordt geleverd met een besturingssysteem welke geschikt is voor uw graafmachine, ongeacht of deze een of meerdere dubbelwerkende hydrauliek functie’s heeft.

BESTURINGSSYSTEEM

Steelwrist biedt twee varianten van tiltrotatorbesturingssystemen aan. Quantum, het geavanceerd systeem waarbij de focus ligt op ergonomie, eenvoudige installatie, brandstofefficiëntie, remote support en Toolrec-functionaliteit. Het meer basale systeem, gekenmerkt door proportionele machinebesturing met vier slangen is het basissysteem voor tiltrotatorbesturing, dat vaak wordt gebruikt voor compacte graafmachines. Er wordt gebruik gemaakt van de eigen proportionele circuits van de graafmachine en originele joysticks.

GRIPPER CASSETTE (OPTIONEEL)

Het draaikantelstuk kan uitgerust worden met een grijpercassette met vingers, waardoor uw graafmachine nog flexibeler wordt en voorwerpen met precisie kan hanteren. De grijpercassette kan achteraf worden gemonteerd.

CENTRALE SMERING (OPTIONEEL)

Onze tiltrotators kunnen geleverd worden met een centrale smering welke op vrijwel alle automatische smeersystemen past in de markt. Het achteraf monteren van de centrale smering wordt afgeraden om schade aan de slangen te voorkomen.

Toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vul het offerte formulier in!

Op de website niet gevonden wat u zocht? Laat een zoekopdracht achter en wij vinden met ons netwerk wat u zoekt!

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail.

U gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet ondersteunt worden door uw webbrowser Update mijn webbrowser

×